Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Om erhvervsstyrelsen.dk

På erhvervsstyrelsen.dk finder du information om styrelsens arbejdsområder og bliver guidet hen til de digitale løsninger, du søger.

Erhvervsstyrelsens mission er at gøre det enkelt og attraktivt at drive virksomhed i hele Danmark. Derfor har Erhvervsstyrelsen.dk målrettede indgange, så du hurtigt kan finde den information eller den digitale løsning, som du søger.

På erhvervsstyrelsen.dk kan du få viden om Erhvervsstyrelsens ansvarsområder. Nogle gange vil du blive dirigeret videre til et af vore subsites, hvor vi informerer om enkelte områder. Du kan også finde juridiske vejledninger og alle relevante notater og afgørelser på de områder, vi forvalter. Vi opdaterer løbende ved ændringer og reviderer siden grundigt hvert halve år.

Du kan også få hjælp til at bruge vores digitale løsninger på erhvervsportalen Virk og hurtigt finde de relevante løsninger og informationer i vores kundecenters hjælpeunivers.

Endelig kan du finde nyheder, presseinformation, lovstof og publikationer på siden.

På Erhvervsstyrelsen.dk finder du indhold om:

  • Virksomhed og drift
  • Vækst og international handel
  • Tele og internet
  • Planlov og planlægning
  • By og bolig

Brug af billeder på erhvervsstyrelsen.dk

Der er tegnet et abonnement på online-billeddatabasen Colourbox.dk. Med mindre andet er anført, er billederne fra denne database. Billeder vist under Industrisamarbejde er leveret af Forsvarsministeriets egen database; Forsvarsgalleriet.dk

Politik for dataformat

På erhvervsstyrelsen.dk anvendes der data i xml-format, og der arbejdes for at sikre, at dataudveksling mellem hjemmesiden og andre systemer foregår via XML, som overholder OIO's standarder.