Jobs i Erhvervsstyrelsen

Se ledige jobs i Erhvervsstyrelsen og få tips til din ansøgning og jobsamtale.

  • Opdateret 13. november 2020

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge en stilling hos os via en enkel registrering. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som ansættelsesudvalget får adgang til, når der skal udvælges ansøgere til samtale.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Tips til din ansøgning

Alle jobs søges online via vores jobportal.

Skriv en ansøgning, hvor du fortæller os, hvordan dine kompetencer og erfaringer matcher det job, du søger.

Hold den på én A4-side.

Dit CV skal også have fokus på de faglige kvalifikationer og erfaringer, som er relevante for den stilling, du søger.

Udover ansøgningen skal vi bruge eksamensbeviser samt evt. anbefalinger.

Vær opmærksom på, at når der i stillingsopslaget står, at ansøgninger skal være hos os en given dato samt tidspunkt på dagen, så vil stillingen blive fjernet fra ansøgningsmodulet, og du vil ikke kunne sende din ansøgning efter dette tidspunkt.

Når du har søgt et job, vil du modtage en kvittering for din ansøgning.

Er du blandt dem, vi gerne vil invitere til en jobsamtale, sender vi dig en mødeindkaldelse med dato og tidspunkt for interviewet via e-mail. Alternativt ringer vi til dig.

Under jobsamtalen kan du præsentere dig og motivere din ansøgning til jobbet. Vi vil herefter give dig en kort præsentation af Erhvervsstyrelsen og det konkrete job. Den efterfølgende snak vil dreje sig om dine faglige og personlige kvalifikationer i forhold til jobbet. Endelig vil vi fortælle om resten af ansøgningsproceduren, fx hvornår du kan regne med at høre fra os igen og ansøgerfeltets størrelse.

Ansættelsesudvalget ved interviewet kan variere lidt, men vil normalt bestå af chefen for det område, der har en ledig stilling, en medarbejder fra området samt en medarbejder fra personaleafdelingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Som offentlig myndighed kan vi ikke ansætte på baggrund af uopfordrede ansøgninger. Hvis du vil have direkte besked, når vi slår nye stillinger op, kan du derfor med fordel oprette en jobagent.