Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads

Læs om karrieremuligheder og bliv klogere på Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads

Vil du bruge dit talent til at gøre det attraktivt at drive virksomhed i hele Danmark og skabe Europas bedste vilkår for vækst? Så søg et job i Erhvervsstyrelsen - vi har kontakt til alle virksomheder i Danmark.

  • Godt 550 kolleger
  • København, Silkeborg og Nykøbing Falster
  • En del af Erhvervsministeriet

Vi søger løbende nye kolleger med kompetencer indenfor digitalisering, internationalisering, jura, kommunikation, økonomi, erhvervsforhold, ledelse, service- og administration.

Uanset din baggrund skal du være faglig dygtig og indstillet på at påtage dig nye opgaver, når det er påkrævet. For hos os er fleksibilitet ikke bare et ord, vi skriver i jobannoncer - det er en nødvendighed. Til gengæld kan vi love dig højt til loftet, masser af udfordringer, en uformel omgangstone, faglige og sociale aktiviteter, hvor du lærer folk at kende på tværs af afdelinger og geografi.

Hos os får du gode kolleger, og opgaver der gør en forskel. Så kig på listen over ledige jobs hos os.

Jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

Vi er altid glade for interessen for at arbejde i Erhvervsstyrelsen, men vi kan som offentlig virksomhed ikke ansætte på baggrund af uopfordrede ansøgninger. Vi slår alle ledige stillinger op. Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Erhvervsstyrelsen?