Nyhed

Invitation: Informationsmøde om tekniske krav til digitale bogføringssystemer

Erhvervsstyrelsen inviterer alle udbydere af digitale bogføringssystemer til online informationsmøde om de tekniske krav til digitale bogføringssystemer den 22. september.

  • 8. september 2022
  • Regler for virksomheder

Erhvervsstyrelsen er i gang med at udforme de specifikke og tekniske krav til digitale bogføringssystemer, som bogføringsloven af 24. maj 2022 pålægger en række virksomheder at benytte, når bestemmelserne om digital bogføring sættes i kraft. Dette foregår i tæt dialog med udbydere af digitale bogføringssystemer og erhvervslivets repræsentanter samt berørte myndigheder.

På baggrund af de mange input Erhvervsstyrelsen har modtaget via en spørgeskemaundersøgelse og løbende dialog med systemudbydere, er styrelsen i gang med at udforme de tekniske krav. De tekniske krav bliver fastsat i en bekendtgørelse.

Inden bekendtgørelsen sendes i offentlig høring, inviterer styrelsen til et informationsmøde, hvor hovedelementerne i spørgeskemaundersøgelsen og udkast til de nye krav vil blive præsenteret. På mødet vil styrelsen også orientere om de forventede krav til anmeldelse og registrering af bogføringssystemer.

Mødet finder sted torsdag den 22. september kl. 10:00-11:30 via Microsoft Teams.

Deadline for tilmelding er den 15. september.

Tilmeld dig mødet

Digital bogføring