Nyhed

Virksomheder får mere tid til at indberette til slutafregning af kompensation

Den endelige frist for at indberette til slutafregningen af kompensation er den 30. november 2022.

  • 3. oktober 2022
  • Nyt om coronavirus/covid-19: Kompensation og slutafregning

Mere end 23.000 virksomheder har endnu ikke indberettet de faktiske forhold til slutafregning af kompensation som følge af coronavirus/covid-19. Den endelige frist for indberetning til slutafregningen er nu fastsat til den 30. november 2022.  

Fristen gælder for virksomheder, der har modtaget kompensation for faste omkostninger, lønkompensation og kompensation for tabt omsætning efter sommeren 2020. Virksomheder, der har modtaget kompensation for stedbundne faste omkostninger (light), vil snart modtage en invitation om at indberette til slutafregningen for denne ordning. Fristen vil fremgå af invitationen.

Indberet til tiden og undgå et tilbagebetalingskrav

Med den nye frist opfordrer Erhvervsstyrelsen de sidste virksomheder til at gå i gang med at indberette med det samme. For at modtage kompensation er det en betingelse at indberette til slutafregningen. Derfor vil Erhvervsstyrelsen efter fristen den 30. november 2022 kræve hele kompensationsbeløbet tilbage for de perioder, virksomhederne ikke har indberettet for.  

Alle virksomheder har modtaget et brev om den nye frist i Digital Post. Fristen fremgår også på Mit Virk under virksomhedens aktiviteter.  

Hvis du har spørgsmål til fristen for indberetning til slutafregningen, kan du kontakte Erhvervsstyrelsen på 35 29 10 00.

Kom videre på Virk