Nyhed

Invitation: Webinar om D-mærket - sådan kommer du godt i gang som rådgiver

Er du rådgiver inden for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse? Deltag i 'Webinar om D-mærket – sådan kommer du godt i gang som rådgiver' den 29. november kl. 09.00-10.00. På webinaret får du anbefalinger og redskaber til at rådgive i D-mærket og bliver klogere på de værktøjer og initiativer, der er relevante for dig som rådgiver.

  • 14. november 2022
  • Digitalisering og nye forretningsmodeller

D-mærket afholder i samarbejde med Erhvervsstyrelsen et webinar, der giver anbefalinger og redskaber til dig, der rådgiver, eller gerne vil rådgive, i D-mærket. Med D-mærkets selvevalueringsværktøj får du adgang til et gratis værktøj, der giver overblik over udfordringer og nødvendige indsatsområder, og som kan bruges aktivt i din rådgivning. Bliv også klogere på de redskaber, som Erhvervsstyrelsen stiller til rådighed for virksomheder, når de skal leve op til D-mærkets kriterier og krav.

Tilmeld dig webinaret hos D-mærket

Program

  • 09.00-09.10 Velkomst, v. Lars Bønløkke Lé, kontorchef, Erhvervsstyrelsen

Hvorfor afholder Erhvervsstyrelsen arrangementet sammen med D-mærket?
Introduktion til relevante tilskudspuljer og nye værktøjer/initiativer fra Erhvervsstyrelsen

  • 09.10-09.20 Introduktion til D-mærket, v. Mikael Jensen, direktør, D-mærket

D-mærkets baggrund og formål
Proces og pris

  • 09.20-09.35 Introduktion til D-mærket, v. Mikael Jensen, direktør, D-mærket

D-mærkets rådgiverunivers – målrettede redskaber, der kan bruges til at styre og strukturere virksomheders proces henimod tildeling af D-mærket.
Anvendelse af rådgiverlogin til D-mærkets selvevalueringsværktøj

  • 09.35-09.45 Indsigter og erfaringer fra en rådgiver, der både er D-mærket og rådgiver i D-mærket, v. Leave a Mark Consulting Group ApS

Virksomhedens egen proces, forretningsværdi og anvendelse af D-mærket som rådgiver

  • 09.45-10.00 Spørgsmål


Hvis du har spørgsmål til webinaret så tag fat i Fie Sohn (D-mærket) på [email protected] eller Emma Katarina Andersen (Erhvervsstyrelsen) på [email protected].

OBS! Webinaret vil blive optaget. Webinaret afholdes i fællesskab mellem Erhvervsstyrelsen og D-mærket og data registreret ved tilmelding til webinaret vil derfor være tilgængelig for begge parter.