Nyhed

Invitation til deltagelse i at etablere et europæisk netværk af test- og forsøgsfaciliteter for kunstig intelligens

Sammen inviterer Erhvervsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen nu danske kandidater til at tilkendegive, hvis de vil være med til at etablere test- og forsøgsfaciliteter for kunstig intelligens under Digital Europe Programmet.

  • 10. januar 2022
  • Digitalisering og nye forretningsmodeller

I løbet af februar og marts 2022 ventes Europa-Kommissionen at offentliggøre en åben indkaldelse til at etablere i alt fire store netværk af test- og forsøgsfaciliteter for kunstig intelligens inden for følgende områder; avanceret produktion, sundhed, landbrug og fødevare og smart cities (‘Testing and Experimentation Facility’, TEF).

På den baggrund inviterer Erhvervsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen interesserede danske aktører om at tilkendegive deres interesse i at indgå i en ansøgning om at etablere en TEF som en del af Digital Europe Programmet. Processen vil lede frem til, at der fra dansk side kan gives tilsagn om offentlig opbakning til danske aktørers ansøgning.

Frist for at indsende sin interessetilkendegivelse er mandag d. 7. februar kl. 15.00.

Læs mere om konceptet bag en TEF på Europa-Kommissionens hjemmeside. Her kan du også se eller gense webinarer og finde oplæg fra andre mulige europæiske konsortier.

Læs mere om arbejdsprogrammet for Digital Europe-programmet

Se ofte stillede spørgsmål og svar

Find annonceringsteksten pdf-format