Nyhed

Invitation: Kom til dialogmøde og hør om mulighederne som udbyder af erklæringer om bæredygtighedsrapportering

Et nyt lovforslag, som implementerer en medlemsstatsoption i CSRD, åbner for, at også godkendte erklæringsudbydere kan afgive erklæringer om bæredygtighedsrapportering. Kom til dialogmøde, og vær med til at forme fremtidens lovgivning.

  • 10. juni 2024
  • Bæredygtighed
  • Regler for virksomheder
  • Kontrol og tilsyn

Erhvervsstyrelsen er ved at udarbejde et nyt lovforslag, der har til hensigt at implementere en medlemsstatsoption i Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Lovforslaget vil gøre det muligt for akkrediterede, uafhængige erklæringsudbydere at afgive erklæringer om bæredygtighedsrapportering.

Lovforslaget regulerer et helt nyt område med et uetableret marked. Der kan derfor være mange spørgsmål og udfordringer. I den forbindelse inviterer Erhvervsstyrelsen til dialogmøde om den kommende regulering.

Deltag i dialogmøde

Erhvervsstyrelsen vil gerne i dialog med virksomheder, der har erfaring med akkreditering eller med dem, der arbejder med certificerings- eller verifikationsopgaver. Virksomheder, der ønsker at komme ind på markedet for uafhængige erklæringsudbydere inden for bæredygtighedsrapportering er også meget velkomne.

På mødet præsenteres Erhvervsstyrelsens oplæg til lovforslaget, og der åbnes for dialog og sparring med alle interesserede parter.

Hvornår: fredag den 21. juni 2024, kl. 9:00 - 10:30

Hvor: Erhvervsstyrelsen, Langelinie Allé 17, 2100 København Ø

Frist for tilmelding: onsdag den 19. juni 2024, kl. 12:00

Tilmeld dig mødet

Det er gratis at deltage. Det er ikke muligt at deltage virtuelt.

Hvis din virksomhed ikke har mulighed for at deltage i mødet, vil Erhvervsstyrelsen stadig meget gerne høre fra jer, hvis I overvejer at opnå akkreditering som uafhængig erklæringsudbyder.

Send en mail til [email protected], med jeres virksomheds navn og kontaktoplysninger. Så vil I fremover blive orienteret om lignende arrangementer.