Du skal have gode muligheder for udvikling i din karriere hos os. Det gælder uanset, om du vil dygtiggøre dig inden for dit felt, kaste dig over et helt nyt fagområde eller ønsker at arbejde med ledelse. Og det gælder for alle faggrupper.
I Erhvervsstyrelsen vil du opleve, at du hurtigt efter onboarding får ansvar for selvstændigt at varetage opgaver. Men det betyder ikke, at du er ladt alene. Vi har en stærk kultur for at sparre med og hjælpe hinanden – i de enkelte teams og på tværs af kontorer.
Dine arbejdsopgaver og din titel følger dine interesser og kompetencer. Du slipper ikke for at journalisere, fordi det ikke lige er din kop te - men vi tror på, at engagerede mennesker, der kan lide det, de laver, trives bedre og leverer en højere kvalitet. Og at vi bedst bruger hinanden, hvor vi hver især er stærkest.
Kontorfunktionær
Som kontorfunktionær har du mulighed for at arbejde som fx supporter i vores kundecenter eller som sagsbehandler inden for mange forskellige fagområder. Eller du kan udføre administrativt arbejde som fx sekretær, controller eller bogholder.
Akademiker
Mange af vores akademikere har et stærkt fagligt fokus som eksperter på deres felt. Andre ser snarere centraladministrationen som deres fagområde og det at navigere og agere inden for embedsværkets rammer som deres væsentligste disciplin.
IT-profil
Er du til IT-udvikling, vedligehold, arkitektur, serverdrift, sikkerhed eller AI? Vi har mange store og små systemer, der udvikles og driftes efter agile metoder i tæt samarbejde med leverandører og slutbrugere.
Vi har både kontorfunktionærer og akademikere blandt vores IT-profiler.
Rundt i landet, Slotsholmen og Bruxelles
Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for ansvarlige virksomheder, både når vi administrerer og udvikler lovgivning, og når vi udvikler og drifter væsentlig infrastruktur. Vi har afdelinger i København, Nykøbing Falster og Silkeborg.
Som ansat i Erhvervsstyrelsen er du en del af Erhvervsministeriets koncern og har således også mulighed for at rokere til stillinger i andre styrelser eller i departementet, hvor du kan komme endnu tættere på det politiske maskinrum Der kan også åbne sig mulighed for udstationering til fx én af EU’s institutioner i Bruxelles.
Uddannelse og kurser
Erhvervsstyrelsen tilbyder løbende fysiske kurser og e-læringsaktiviteter, som både fokuserer på udvikling af personlige og faglige kompetencer. Dertil er der gode muligheder for at aftale eksterne kurser og efteruddannelse med din nærmeste chef.
Lederes udvikling af kompetencer inden for personaleledelse samt deres fagområder prioriteres højt. Det foregår blandt andet gennem Program for Ledelsesudvikling i Staten, der både tilbyder forløb for erfarne og nye ledere.
Forfremmelser
Både kontorfunktionærer og akademikere har mulighed for at avancere og evt. forfølge ledelsesvejen. Både personlige og faglige kompetencer samt organisatoriske forhold har indflydelse på, om en medarbejder kan udnævnes i en højere stilling.