Om erhvervsstyrelsen.dk

Erhvervsstyrelsen.dk understøtter Erhvervsstyrelsens arbejde med at gøre det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed i hele Danmark. Hjemmesiden overholder gældende lovgivning.

  • Opdateret 15. juni 2022

På erhvervsstyrelsen.dk finder du information om styrelsens arbejdsområder og bliver via målrettede indgange guidet hen til de digitale løsninger, du søger.

Skulle du mod forventning ikke finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundecenter.

Privatlivspolitik

Erhvervsstyrelsen behandler de oplysninger, du giver os eller vi indsamler om dig, i overensstemmelse med gældende regler.

Tilgængelighed

Tilgængelighed på internettet er et spørgsmål om at give flest mulige mennesker i flest mulige situationer og fra flest mulige browserteknologier adgang til hjemmesidebaseret information.

Erhvervsstyrelsen.dk skal i så høj grad som muligt være tilgængelig for hjemmesidens brugere.

Hvis du er synshandicappet, svagtseende eller på anden vis har svært ved at læse tekst på en computerskærm, kan du få teksterne læst op ved hjælp af gratis online oplæsning.

Brug af billeder på erhvervsstyrelsen.dk
 

  • Billedet af Storebæltsbroen på vores forside er leveret af Sund & Bælt Holding A/S.
  • Billederne af medarbejdere i Erhvervsstyrelsen på Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads og Om Erhvervsstyrelsen er taget af Marc Fluri.
  • Billedet på Support og hjælp er fra gettyimages.dk og er taget af John M. Lund Photography Inc.
  • Billederne på Handel i EU og Virksomhedstyper er fra shutterstock.com og er taget af henholdsvis Milos Muller og Gorodenkoff.
  • Øvrige billeder er fra colourbox.dk.

Politik for dataformat

På erhvervsstyrelsen.dk anvendes der data i xml-format, og der arbejdes for at sikre, at dataudveksling mellem hjemmesiden og andre systemer foregår via XML.