Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed19.08.2016

Kursus i nødvendig omhu for tekstilsektoren

Emner: Virksomhed og erhverv, Vækst og iværksætteri

Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd, Institut for Menneskerettigheder og Dansk Initiativ for Etisk Handel udbyder kursus i nødvendig omhu.

Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI) udbyder i samarbejde med Institut for Menneskerettigheder og Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) kursus i nødvendig omhu for tekstilsektoren.

Kursus i nødvendig omhu for tekstilsektoren finder sted i Vejle mandag den 31. oktober kl. 9.30 til 17.00.

På kurset introduceres de internationale CSR retningslinjer og due diligence, herunder FN’s retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv, OECD’s retningslinjer for multinationale virksomheder og FN’s bæredygtighedsmål.

Kurset tager udgangspunkt i de problematikker, der er specifikke for tekstilsektoren.

Kurset er rettet mod virksomheder, som er godt i gang med CSR arbejdet, men som føler de mangler vejledning og redskaber til at komme i gang med at integrere en due diligence proces i virksomhedens forretningsgange.

Kurset giver overblik over internationale CSR-retningslinjer, hjælper de deltagende virksomheder til at få overblik over, hvilken mulig negativ påvirkning virksomheden kan have på sine omgivelser samt introducerer virksomhederne til praktiske værktøjer, der kan bruges i arbejdet med nødvendig omhu (due diligence).


For mere information klik her