Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed05.02.2015

Vil du vide mere om crowdfunding og crowdsourcing?

Emner: Vækst og iværksætteri

Nordens største konference for crowdfunding og crowdsourcing bliver holdt i København og du er inviteret.

CROWD15 er den førende nordiske event inden for crowdfunding og crowdsourcing for iværksættere og startups. Crowd-revolutionen er med hastige skridt ved at ændre vores måde at generere idéer, løse problemer, skabe innovation, drive forretning, opnå finansiering, kommunikere med kunder og meget mere.

CROWD15 giver dig muligheden for at høre og forstå de nye crowd-tendenser. Mød bl.a. LEGO, Airbnb, Fundable, Elance-oDesk, Crowdcube, skatteministeren Benny Engelbrecht, Lendino og mange andre. Du kan også få 'hands-on' erfaring med både crowdsourcing og crowdfunding. Og være med når iværksættere sætter gang i deres crowdfundingkampagner live på konferencen i 'The Crowdfunding Massive Launch'.

CROWD15 samler nogle af de stærkeste videnspersoner og skabere inden for crowdøkonomien til et brag af en event i Børsen d. 26.-27. februar 2015.

Bag konferencen står GlobeEight, Dansk Crowdfunding Forening og Dansk Crowdsourcing Forening, mens Erhvervsstyrelsen og Dansk Erhverv er partnere for konferencen.

Du kan læse mere om CROWD15 og tilmelde dig her: http://crowd15.dk