Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Vi er klar til Compliance 2017 – er du?

Complianceperioden går i gang lige om lidt. Vi anbefaler at I gør jer klar allerede nu, så I kan rapportere og returnere i CO2-kvoteregisteret i tide, og undgå dyre bøder. 

Vi har nu afholdt vores to roadshows i København og Horsens. Tak for nogle gode dage, hvor vi fik lov til at fortælle om det nye, og I fik stillet interessante spørgsmål til os, Energistyrelsen og Finanstilsynet.

I vores roadshow fortalte vi hvordan I kan gøre jer klar til Complianceperioden. 

Sådan gør I jer klar

Det kan være en stor hjælp for jer at at tjekke op på følgende:

1. Log ind med dit EU-login

Hvis du har skiftet e-mail adresse eller mobiltelefonnummer, kan det give problemer med dit EU-login. Det kan forsinke jeres rapportering og returnering, så tjek dit EU-login.

2. Har I to BR tilknyttet jeres konto?

For at fuldføre returnering i CO2-Kvoteregisteret skal jeres konto have to bemyndigede kontorepræsentanter (BR) tilknyttet. Måske er din kollega holdt op? Tilføj en ny bemyndiget kontorepræsentant i tide

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi har gjort klar til Complianceperioden ved at oprette et menupunkt Compliance 2017, hvor bl.a. anbefalede deadlines for rapportering, verificering og returnering står, og anden information du skal være opmærksom på i forbindelse med Compliance. Vi vil løbende opdatere siden med relevant information, der kan hjælpe jer igennem.

I skal holde øje med de anbefalede deadlines, som er før de offenltlige deadlines, så vi kan nå at hjælpe jer, hvis noget driller.

 

I er altid velkomne til at kontakte os med spørgsmål enten på telefonnummer +45 72 20 00 38. man-torsdag kl. 8.30-16.00 og fredag fra kl. 8.30 – 15.00. Eller skriv en e-mail til co2register@erst.dk