Nyhed

Velkommen til vores nye hjemmeside

I Erhvervsstyrelsen arbejder vi for at gøre det nemt og attraktivt at drive virksomhed i Danmark. Derfor er vi glade for at præsentere en helt ny hjemmeside til de mange virksomheder, virksomhedsrådgivere m.m., som dagligt bruger erhvervsstyrelsen.dk.

  • 6. april 2019

I dag er vi gået i luften med vores nye hjemmeside, og den byder på meget andet end nye farver og nyt design.

Blandt det nye er et særskilt vejledningsunivers, der samler alle Erhvervsstyrelsens vejledninger under ét og gør det hurtigere at finde en af vores mange, ofte omfangsrige juridiske vejledninger. Det vil især komme vores store brugergruppe af rådgivere til gode.

Se det nye vejledningsunivers

Da Erhvervsstyrelsen opruster på kontrol- og tilsynsområdet, er vores indsatser på den front også blevet samlet ét sted på hjemmesiden. Det gør vores erhvervsrettede kontrol mere synlig og vil gøre det nemmere for virksomhederne at få information om krav, regler, afgørelser m.m.

Læs om vores kontrol og tilsyn

Samtidig er der nu også én samlet indgang for virksomheder, som indeholder alle de grundlæggende krav til fx stiftelse, registrering og regnskaber. Her vil virksomhederne kunne finde direkte ind til al den information, der er er nødvendig i deres daglige drift.

Find 'Regler for virksomheder'

Vi håber, at vores 81.000 månedlige besøgende vil blive glade for den nye hjemmeside.

Venlig hilsen
Erhvervsstyrelsen