Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed20.06.2017

Vær med til Internetdagen & Dansk IGF 

Emner: Digitalisering

Denne gang tager vi temperaturen på den digitale fremtid og stiller spørgsmålet: WHAT’S NEXT? Konferencen Internetdagen & Dansk IGF (Internet Governance Forum) afholdes i år tirsdag den 12. september 2017 i København

Det er Erhvervsstyrelsen og DIFO (Dansk Internet Forum), der sammen med en række organisationer og virksomheder, står bag konferencen. Målet med Internetdagen & Dansk IGF er at bringe det danske internetsamfund sammen for at diskutere og blive klogere på den digitale udvikling. Internettet udvikler sig i rasende fart, og det åbner for en masse nye og spændende muligheder, som vi skal forstå at udnytte til fulde.

Hvad er eksempelvis potentialet i 5G og Big Data? Og hvordan vil kunstig intelligens ændre vores arbejdsliv? Hvad er trusler og virkelighed i forbindelse med cyberkriminalitet, og er fake news en trussel mod demokrati?

Hør om dette og meget mere på Internetdagen & Dansk IGF. Deltagelse er gratis. Der er kun et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere på konferencens hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig.

Følg også Internetdagen på Facebook og Twitter, hvor du blandt andet vil blive introduceret for en række af oplægsholderne. Du kan deltage i debatten op til konferencen med #Internetdagen.