Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Til ansøgeren

Når du søger stillinger hos os, vil nedenstående være relevant for dig.

Ansøgningen

Det er en god 'tommelfingerregel', at din ansøgning ikke bør fylde mere end en A4 side.

Udover ansøgningen bør du altid fremsende et CV, relevante eksamenspapirer samt anbefalinger eller referencer. Koncentrer din ansøgning og dit CV om dine faglige kvalifikationer og erfaringer, som er relevante for den stilling, du søger.

Vær opmærksom på, at når der i stillingsopslaget står, at ansøgninger skal være hos os en given dato, da vil stillingen blive fjernet fra ansøgningsmodulet ved midnat, og du vil ikke kunne sende din ansøgning efter dette tidspunkt.

Når du har søgt et job, vil du modtage en kvittering for din ansøgning den følgende formiddag.

Ansættelsessamtalen

Er du blandt dem, vi ønsker at invitere til en ansættelsessamtale, sender vi dig en mødeindkaldelse med dato og tidspunkt for interviewet, alternativt ringer vi og inviterer dig.

Under ansættelsessamtalen har du mulighed for at præsentere dig og motivere din ansøgning til jobbet. Vi vil herefter give dig en kort præsentation af Erhvervsstyrelsen og det konkrete job. Den efterfølgende snak vil i hovedsagen dreje sig om jobbet og dine faglige og personlige kvalifikationer i forhold til jobbet. Endelig vil vi fortælle om resten af ansøgningsproceduren, fx hvornår du kan regne med at høre fra os igen og ansøgerfeltets størrelse.

Deltagerkredsen i interviewet kan variere lidt, men vil normalt bestå af chefen for det område, der har en ledig stilling, en medarbejderrepræsentant fra området samt en medarbejder fra personaleafdelingen