Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Opgaver stillet ved skriftlige eksamener indtil udgangen af 2016

Herunder kan du finde tidligere års skriftlige opgaver til revisoreksamen og kvalifikationseksamen stillet ved eksamener indtil udgangen af 2016.

For skriftlige opgaver til revisoreksamen og kvalifikationseksamen stillet efter 2016 henvises der til FSR - danske revisorer.

Skriftlige opgaver ved Revisoreksamen

Pga. ændret eksamensform ved skriftlig revisoreksamen, findes der alene opgaver fra modul A, B og C ved den skriftlige prøve fra og med 2014. Du kan ligeledes finde en rettevejledning til årets moduler.

Ved skriftlig revisoreksamen 2016:

Der gøres opmærksom på, at der er en fejl i procentfordelingen på rettevejledningen i forhold til den, som fremgår af forsiden på opgaven. Eksamintor og censor har vurderet opgavebesvarelserne i forhold til dem, som står på selve opgaven.


 


 

Ved skriftlig revisoreksamen 2015:

 

Modul B - revisoreksamen 2015

Modul B - rettevejledning

 

  Modul A opgave

  Modul A rettevejledning

 


  Modul B opgave

  Modul B rettevejledning

 

  Modul C opgave

  Modul C rettevejledning

 

Skriftlige opgaver ved kvalifikationseksamen

Herunder kan du se og downloade opgavetekster og bilag fra tidligere års skriftlige prøver. Opgaveteksterne her kan fungere som en rettesnor for dig, som vil vide, hvad du kan forvente ved indstilling til kvalifikationseksamen for registrerede revisorer.