Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed01.08.2014

Sidste rykkerbrev inden tvangsopløsning

Emner: Virksomhed og erhverv

Erhvervsstyrelsen har netop sendt en sidste rykker til de 3770 virksomheder, der ikke har indberettet deres årsrapport til tiden. Hvis de ikke reagerer på rykkeren og indberetter deres årsrapport, bliver de sendt til tvangsopløsning i skifteretten.

Allerede i juni blev der sendt en rykker til de virksomheder med kalenderåret som regnskabsår, der ikke havde indberettet deres årsrapport til tiden. Som noget nyt blev rykkeren sendt til virksomhedernes digitale postkasser. For at lette overgangen til Digital Post og sikre, at virksomhederne ikke kommer i klemme, har Erhvervsstyrelsen i går sendt et ekstra rykkerbrev til virksomhedernes fysiske adresser.

Virksomhedernes ansvar at tjekke Digitale Post

Alle virksomheder med et CVR-nummer har siden den 1. november 2013 haft en digital postkasse til sikker post fra det offentlige. Det er virksomhedernes eget ansvar at tjekke, om de har fået post i deres digitale postkasse. Virksomhederne kan indrette deres digitale postkasse således, at de får besked via e-mail, når der er ny post.

Læs om regnskaber og indlevering af årsrapporter her

Læs om fremgangsmåden ved forsinket indsendelse af årsrapporten her

Læs om den digitale postkasse og aktivering af den på Virk.dk