Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed03.12.2013

Serviceattesten bliver digital

Emner: Virksomhed og erhverv

Fra midten af december kan virksomheder få en digital serviceattest. Så snart attesten er udstedt, sender Erhvervsstyrelsen den til virksomhedens digitale postkasse.

Virksomhederne vil fortsat modtage et brev med den fysiske udgave af attesten, men behøver altså ikke mere at vente på, at posten når frem, fordi de modtager den digitale udgave først. Den digitale udgave vil være signeret digitalt med Erhvervsstyrelsens digitale signatur og være lige så juridisk gældende.

For myndigheder og virksomheder, som forlanger serviceattest i forbindelse med udbudsmateriale, betyder den nye digitale udgave, at de skal kunne modtage et digitalt eksemplar af attesten.

Erhvervsstyrelsen anbefaler virksomhederne at bestille serviceattester før fredag den 6. december på grund af systemopdateringer og juleferie.

Serviceattesten er et produkt fra Erhvervsstyrelsen, som henter oplysninger fra ATP, SKAT, Rigspolitiet og Skifteretterne om en virksomheds status. Serviceattesten fungerer som dokumentation for, at der ikke er noget at udsætte på virksomheden. Det er typisk i forbindelse med udbud, at virksomheden har behov for serviceattesten.

Sådan bestiller du en serviceattest

Anmodning om serviceattest