Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Se og hent planer

Se planer på kort eller download planerne.

Planer kan ses og hentes på forskellige måder, disse er listet op nedenfor. Den 1. Februar 2016 er en ny kortside blevet tilgængelig, som indeholder en række forbedringer i forhold til den tidligere. Selve visningen er blevet hurtigere. Det samme gælder søgninger efter hvilke planer, der gælder for en adresse, en matrikel eller et tegnet areal m.fl..

Det nye kort indeholder planer fra PlansystemDK. Andre planrelevante data fra eksterne kilder, fx planlagte vejprojekter, bygningsfredninger m.fl. vil blive tilføjet løbende.

Vores kort kan kan findes her:

Kort.plansystem.dk

PlansystemDK test kort kan tilgås her:

Test.kort.plansystem.dk

Derudover kan planer ses og hentes her:

Søg planer på kort

Søg planer via liste

Alle planer på PlansystemDK er offentligt tilgængelige. I PlansystemDK finder du alle gældende planer og alle forslag til planer.

Til alle planer er der knyttet et plandokument i pdf-format. Dette er planens juridisk gældende dokument.

Du kan også altid se, om den pågældende plan er i forslag, eller om det er en vedtaget gældende plan. Der er adgang til ophævede (aflyste) planer, som tidligere har været gældende (dog kun planer, der er ophævet efter september 2006).