Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Sådan søger du

Her er nogle gode råd og tips til din ansøgning.

Ansøgningen

Alle jobs søges online på vores jobportal.

Skriv en ansøgning, hvor du fortæller os, hvordan dine kompetencer og erfaringer matcher det job, du søger.

Hold den på én A4-side.

Dit cv skal også have fokus på de faglige kvalifikationer og erfaringer, som er relevante for den stilling, du søger.
Udover ansøgningen skal vi bruge eksamensbeviser samt anbefalinger.

Vær opmærksom på, at når der i stillingsopslaget står, at ansøgninger skal være hos os en given dato, så vil stillingen blive fjernet fra ansøgningsmodulet ved midnat, og du vil ikke kunne sende din ansøgning efter dette tidspunkt.

Når du har søgt et job, vil du modtage en kvittering for din ansøgning den følgende formiddag.

Jobsamtalen

Er du blandt dem, vi gerne vil invitere til en jobsamtale, sender vi dig en mødeindkaldelse med dato og tidspunkt for interviewet, alternativt ringer vi til dig.

Under jobsamtalen kan du præsentere dig og motivere din ansøgning til jobbet. Vi vil herefter give dig en kort præsentation af Erhvervsstyrelsen og det konkrete job. Den efterfølgende snak vil dreje sig om dine faglige og personlige kvalifikationer i forhold til jobbet. Endelig vil vi fortælle om resten af ansøgningsproceduren, fx hvornår du kan regne med at høre fra os igen og ansøgerfeltets størrelse.

Deltagerkredsen ved interviewet kan variere lidt, men vil normalt bestå af chefen for det område, der har en ledig stilling, en medarbejder fra området samt en medarbejder fra personaleafdelingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.