Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed01.09.2015

Register over liberale erhverv ændrer udseende

Emner: Liberale erhverv

Det offentlige register over bl.a. ejendomsmæglere og revisorer bliver nu midlertidigt vist som en fuldstændig oversigt. Det sker, fordi Erhvervsstyrelsen er i gang med at modernisere registreringssystemerne for liberale erhverv.

Erhvervsstyrelsen arbejder på en ny løsning til registrering af udøvere af liberale erhverv bl.a. ejedomsmæglere og revisorer. Overgangen til den nye løsning betyder, at det offentlige register over udøvere af liberale erhverv i en periode vil blive vist som en fuldstændig oversigt i stedet for den nuværende søgefunktion. Oplysningerne vil som hidtil være tilgængelige via Virk Data.

Styrelsen informerer løbende om nye løsninger

Erhvervsstyrelsen er i gang med en gennemgribende modernisering af styrelsens it-systemer og digitale indberetningsløsninger. Det er en proces, som har stået på i en årrække og som fortsætter. En del af disse omlægninger vil have konsekvenser for de liberale erhverv. Erhvervsstyrelsen bestræber sig på løbende at informere de berørte borgere og virksomheder om nye tiltag og ændringer i hidtidige procedurer.

Læs mere her