Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed17.06.2016

Regeringen svarer på Implementeringsrådets 18 anbefalinger til nabotjek

Emner: Råd og nævn

Regeringen har svaret på Implementeringsrådets anbefalinger vedr. nabotjek.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen deltog i Implementeringsrådets møde d. 13. maj, og i sit brev til Paul Mollerup, formand for Implementeringsrådet, udtaler ministeren, at han har fået god indsigt i Implementeringsrådets arbejde og de problemer, som overimplementering skaber for danske virksomheder. Mødet har bekræftet ministeren i, at Implementeringsrådet spiller en vigtig rolle i regeringens arbejde for at gøre det lettere og billigere at drive virksomhed i Danmark.  

Regeringen imødekommer derfor flere af Implementeringsrådets anbefalinger, heriblandt igangsættelse af et nabotjek af den tyske implementering af Seveso II-direktivet og de undtagelsesmuligheder, der kan gøre det lettere at få godkendelse til at oplagre gods under transport på fx havnearealer og godsbanegårde. Endvidere igangsætter regeringen nabotjek, der skal afdække mulighederne for at forenkle på blandt andet regnskabs- og selskabsområdet samt for betalingstjenesteudbydere.


 

Læs mere om Implementeringsrådet og svarene fra regeringen her