.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
.

Nyt Virk lanceres i dag

Gå ind på virk.dk og gør dig fortrolig med det nye selvbetjeningsunivers.

Brugere der ønsker hjælp til selvbetjening kan finde løsningerne på Virk Indberet.

Virksomheder der søger generel information om at drive virksomhed, kan have gavn af at blive henvist til Virk Startvækst.

Vi arbejder nu på at opdatere links ol. på www.Klar-til-indberetning.dk.

.
.

Nyt Virk styrker forretningen

Virk lanceres nu i helt en ny version. Det nye Virk samler indberetninger, data og rådgivning til virksomhederne ét sted. Det sparer tid og er dermed med til at styrke forretningen i danske virksomheder.

Det nye Virk gør det nemmere og hurtigere for virksomhederne at drive forretning. Nu skal de kun benytte én indgang, når de skal indberette, finde viden om kunder, konkurrenter og leverandører eller komme godt fra start med en ny virksomhed. Det nye Virk er gennemtestet af brugerne og er derfor et skridt på vejen til et endnu bedre Virk med løsninger og værktøjer til det danske erhvervsliv.

Der er tre indholdsområder: Virk Indberet, Virk Startvækst og Virk Data. Virk Indberet har primært indhold fra det ”gamle” Virk. Men designet er nyt og mere brugervenligt. Let tilgængelige startsider sørger for, at virksomhederne får korte og klare informationer allerede inden, de begynder deres indberetning. Herunder både hjælp og konkrete tips til at komme godt fra start.

Virk Startvækst er målrettet de virksomheder og iværksættere, som enten skal starte en virksomhed eller som skal ind i solide vækstforløb. Her finder de værktøjer til forretningsplaner, guide til støtteordninger samt mulighed for rådgivning og sparring.

Som noget helt nyt lanceres Virk Data. I den første spæde version indeholder Virk Data et katalog over erhvervsrelevante data fra offentlige myndigheder og et App Market med løsninger bygget på data. Virk Data vil løbende blive udviklet.

.
.

Fakta

Med det nye Virk skal virksomhederne kun benytte én indgang, når de fx skal indberette, komme godt fra start med en ny virksomhed eller få inspiration til vækst.

Der er tre indholdsområder: Virk Indberet, Virk Startvækst og Virk Data. Det hele er gennemtestet af brugerne og har fået nyt design. Det nye Virk er et skridt på vejen til et endnu bedre Virk med samlede løsninger til det danske erhvervsliv. 

.
.

Virk Indberet

 • Virk Indberet samler alle myndigheder og kommuners erhvervsrettede indberetninger.
 • Virk Indberet har ca. 5,5 mio. besøg om året og bruges af stort set alle virksomheder i Danmark, som indberetter til myndighederne.
 • På Virk Indberet finder virksomhederne ca. 1600 indberetningsløsninger fra danske myndigheder og kommuner.
 • Der foretages 3,5 mio. indberetninger gennem Virk hvert år.
 • På det nye Virk Indberet er designet nyt og brugervenligt. Let tilgængelige introsider sørger for, at virksomhederne får korte og klare informationer allerede inden, de begynder deres indberetning.
.
.

Virk Startvækst

 • Virk Startvækst har næsten 1,1 mio. besøg om året.
 • Virk Startvækst hjælper virksomheden med opstart, udvikling og vækst. Her får man overblik over, hvordan man kommer godt i gang, hvis man vil starte en virksomhed, hvordan man driver den, og hvordan man fortsat kan skabe udvikling.
 • På Virk Startvækst er der adgang til kompetent rådgivning og sparring både for små og nystartede iværksættere og for etablerede virksomheder, der vil udvikle nye metoder, markeder og produkter.
 • Man kan også få et overblik over de offentlige støtteordninger, der hjælper en virksomhed til vækst.
 • Med Virk Startvækst behøver virksomhederne kun søge viden ét sted for at blive klædt på til at træffe de rigtige valg eller den rigtige beslutning, og det skaber grobund for vækst. Det gør ca. 90.000 om måneden. 
.
.

Virk Data

 • Virk Data er et helt nyt indholdsområde på Virk. I første omgang består Virk Data af et datakatalog med erhvervsrelevante offentlige data og et App Market med løsninger og applikationer, der er bygget på data.
 • App Market vil fra starten indeholde de apps, som har vundet Erhvervsstyrelsens konkurrence – Case Competition. Den vil løbende blive udbygget. 
 • Når CVR data ved udgangen af 2014 kan tilgås på ny og smart måde - til glæde for de ca. 170.000 kunder, der i dag bruger CVR.dk. – følger datakataloget trop.
.
.