.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
.

Nyt fra Erhvervsstyrelsen april 2014

Tak for jeres bidrag til en god dag i Erhvervsstyrelsen den 17. marts. Vi er meget glade for den store opslutning og engagementet. En stor tak skal lyde herfra. I har hjulpet ca. 7000 virksomheder og foreninger, og tilfredsheden har været enorm.

Vi fik mange gode spørgsmål, ønsker og kommentarer på dagen. Det arbejder vi videre med og sender nyhedsbreve ud til jer, når der sker ny udvikling. Men husk også, at I kan få svar på mange af jeres spørgsmål på www.klar-til-indberetning.dk

Michael Lindholm, SKAT, Nemrefusion, Erhvervsstyrelsen og Kulturstyrelsen holdt oplæg. .

Oplæg fra inspirationsdag

Nets/DanID har lukket telefonlinjen

Desværre er it-vejledernes direkte telefonlinje til Nets/DanID blevet lukket. Det er Digitaliseringsstyrelsen der er ansvarlig myndighed, og vi arbejder for at finde en løsning, så der fortsat kan tilbydes jer hjælp hos Nets.

Bliv opdateret om de aktuelle supportlysninger, numre og åbningstider.

Medarbejdersignatur

Nogle af jer har ønsket forbedring af medarbejdersignaturen. Desværre tror vi ikke, at vi når længere i forhold til at forbedre brugergrænseflader og information på Nets hjemmesider. Forvent derfor ikke, at der kommer ”flueben ” på nøglekort fremfor nøglefil i bestilling af medarbejdersignatur. Det bliver foreløbig ikke muligt at udstede medarbejdersignatur på biblioteket.

Læs mere i spørgsmål-svar om digitale signaturer på Virk

Markedsføring af it-hjælp på biblioteket

Det er op til bibliotekerne selv at markedsføre it-hjælp på biblioteket over for virksomhederne og foreningerne i lokalsamfundet. Erhvervsstyrelsen har lavet en masse materiale, som kan bruges frit. Der ligger filer med flyere, plakater, annoncer og bannerreklamer til hjemmesiden. Nyeste skud på stammen er en række cases med virksomheder, som har fået god hjælp på biblioteket. Det står alle frit for at bruge disse cases til historier til eget nyhedsbrev eller til lokalpressen. Eller man kan skrive sine egne cases. Vi arbejder på en ny pressemeddelelse, som kan bruges i markedsføringen. I bliver informeret via nyhedsbrevet, så snart den er færdig.

Markedsføringsmateriale

Cases

Nye vejledninger

Der er kommet nye pixivejledninger om SKAT, Digital post, NemID, Start, ændre, lukke Virksomhed, Start, ændre, lukke frivillig forening og Fakturablanketten.

Vejledninger

.
.