.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
.
.

Sæt kryds i kalenderen d. 16. november 2011

Planlægningen af dette års konference, Kvinder Kan, er nu skudt i gang.

I år kommer konferencen til at foregå i fantastiske omgivelser på ARoS i Århus.

Du får mulighed for at møde en masse andre kvinder, der driver virksomhed, høre inspirende indlæg og se ARoS' kunst og arkitektur.


. kalender
.
.
.

Find tilbud til din virksomhed i Vækstguiden

Vækstguide .

Vækstguiden.dk samler alle offentlige tilbud, som understøtter vækst, innovation og udvikling i virksomheder, så du både kan få overblik og hurtig hjælp til at finde præcis de tilbud, som passer til din virksomhed.

Portalen – Vækstguiden.dk – giver fuldt overblik over alle finansierings- og rådgivningstilbud fra staten og regionerne.

Hvis du ønsker at få tilbuddene yderligere uddybet, kan du ringe eller skrive til et tilknyttet callcenter, som hjælper dig videre.

Vækstguiden.dk

.
.
Annemette
.

Pioner på markedet


Læs vores portræt af Annemette Krogh, som har haft succes med at starte et af Danmarks første relocation firmaer, All Denmark Relocation, og hun regnes for at være pioneren på markedet.

Hendes fremtidsvision er at videreudvikle relocationkonceptet.

 
.
.
.

Banken som din positive partner

Bankmøde .

På Startvækst.dk finder du konkrete råd til, hvordan møderne med banken kan bruges til at gøre banken til en aktiv og positiv samarbejdspartner for din virksomhed.

Bankerne har været under pres siden finanskrisen, og derfor er det vigtigere end nogensinde at forberede sig så godt som muligt og få opdyrket et tæt samarbejde.

Besøg startvaekst.dk

.
.
.

Rigtig god sommer

Vi vil hermed gerne ønske alle læsere en rigtig god sommer.

I løbet af eftersommeren vender vi tilbage igen med mere information om konferencen i november.

Husk at minde alle dem, du kender, der driver egen virksomhed, om at tilmelde sig nyhedbrevet på www.virksomhedskvinder.dk.

. sol
.
.