Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed16.12.2014

Orientering skal give bedre regnskaber fra de børsnoterede virksomheder

Emner: Virksomhed og erhverv

Erhvervsstyrelsen har ligesom sidste år udsendt en orientering om regnskabskontrollen til de børsnoterede virksomheder. Formålet er at orientere om nye regler og relevante afgørelser for at hæve kvaliteten af virksomhedernes regnskaber.

Erhvervsstyrelsen vil gerne informere bedre om de nye regler og afgørelser, som er relevante i forhold til regnskabskontrollen med de børsnoterede virksomheder, omfattet af årsregnskabsloven. Derfor har styrelsen også i år udarbejdet en orientering, der beskriver de væsentligste af de nye regler, som virksomhederne skal tage højde for ved den kommende regnskabsaflæggelse.

Orienteringen indeholder desuden anonymiserede resuméer af nye afgørelser, som styrelsen har truffet i det forgangne år. De kan være nyttige for andre virksomheder i forbindelse med udarbejdelsen af årsrapporten. Desuden er der information om de områder, hvor Erhvervsstyrelsen ofte konstaterer fejl i årsrapporterne. Formålet er at skærpe virksomhedernes opmærksomhed omkring netop disse typer af fejl i forbindelse med regnskabsaflæggelsen.