Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed08.12.2015

Nye digitale registreringsløsninger til liberale erhverv

Emner: Liberale erhverv

Den 8. december 2015 er Erhvervsstyrelsen klar med nye, digitale registreringsløsninger til liberale erhverv bl.a. ejendomsmæglere og revisorer. De nye registreringsløsninger erstatter Revireg og de hidtidige blanketløsninger.

Fra og med 8. december 2015 skal Erhvervsstyrelsens nye, digitale registreringsløsninger på VIRK Indberet benyttes til registrering af liberale erhverv. Det er ikke længere muligt at anvende blanketter til anmeldelse af liberale erhverv.

Ejendomsmæglere skal benytte løsningen: "Ejendomsmæglerregistrering" med NemID Privat på VIRK Indberet, når de skal ansøge om godkendelse, deponere godkendelse eller ansøge om genoptagelse af godkendelse.

Revisorer skal benytte løsningen: "Revisorregistrering" med NemID Privat på VIRK Indberet, når de skal ansøge om godkendelse, deponere godkendelse og ansøge om genoptagelse samt indberette efteruddannelse.

Revisionsvirksomheder skal benytte løsningen: "Ændre virksomhed" med NemID Medarbejdersignatur på VIRK Indberet, når de skal registreres som godkendt revisionsvirksomhed, ændre i registrerede oplysninger om revisionsvirksomheden samt ved ophør som revisionsvirksomhed.

Garanti- og ansvarsforsikringsstillere skal benytte løsningen: "Registrér eller afregistrér ansvarsforsikring og garantistillelse" med NemID Medarbejdersignatur på VIRK Indberet, når de skal registrere eller afregistrere garantistillelse og ansvarsforsikring for godkendte revisorer, ejendomsmæglere og ejendomsformidlere.

 

Har du spørgsmål til de nye registreringsløsninger, kan du kontakte vores kundecenter på tlf. 72 20 00 30.