Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed11.03.2013

Ny Revisorkommission

Emner: Liberale erhverv, Virksomhed og erhverv

Erhvervsstyrelsen har netop udnævnt en ny Revisorkommission bestående af 10 medlemmer og en formand. Ny formand er Thorbjørn Sofsrud, dr. jur. og partner hos Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmith.

Revisorkommissionen afholder eksamen for kommende statsautoriserede og registrerede revisorer. Desuden rådgiver kommissionen Erhvervsstyrelsen om revisorer og revisionsforhold og bistår med administrationen af revisorloven.

Kommissionen har igennem de seneste år stået for en række større udredningsarbejder på det revisorfaglige område. Bl.a. har den arbejdet med en modernisering af revisoruddannelsen, som mundede ud i et udkast til lovforslag, der netop nu er under behandling i Folketinget.

Revisorkommissionens nye formand, Thorbjørn Sofsrud, er partner hos Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmith. Han beskæftiger sig særligt med finansielle virksomheder, selskabsret og offentlige organisering. Han er udnævnt for en fireårig periode fra den 1. april 2013.

Læs mere om Revisorkommissionen