Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed19.05.2014

Ny kort høring om bedre bredbånd på Bornholm

Emner: Tele og internet

Høringen handler om to centrale ændringer i modellen for tilskud. Det er ændringen til at give point pr. adresse, der dækkes, og listen over adresser i indsatsen. Frist for bemærkninger til høringen er mandag den 2. juni 2014.

Regeringen og aftalepartierne bag Vækstplan DK har besluttet, at der skal gennemføres en høring over en justering af evalueringsmodellen og indsatsområdet i forbindelse med bedre bredbånd på Bornholm. Derfor sætter Erhvervsstyrelsen en ny kort høring i gang om dele af modellen for tilskud til bedre bredbånd på Bornholm.

Den nye korte høring handler om to centrale ændringer i modellen.

For det første er evalueringsmodellen, som bruges til at vælge mellem ansøgere, blevet justeret, så der gives point for hastighed pr. adresse, og der indføres en vægtning af levering af høje hastigheder tidligt i perioden 2016-2020.

For det andet er indsatsområdet revideret, bl.a. på baggrund af at sommerhuse inkluderes i indsatsområdet. Der vil dermed være knap 10.500 husstands-, virksomheds- og sommerhusadresser i indsatsområdet. Erhvervsstyrelsen modtager gerne oplysninger om, hvorvidt der er adresser, som enten bør tilføjes eller fjernes fra listen.

Frist for bemærkninger til høringen er mandag den 2. juni 2014.

Læs høringsdokumenterne