Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed25.06.2014

Nu kan du tilmelde dig konferencen Fremtidens Internet

Emner: Digitalisering, Internationalt, Tele og internet

Er det sikkert at handle på nettet? Bliver jeg overvåget, når jeg surfer? Og hvem skal regulere internettet? Tilmeld dig konferencen Fremtidens Internet og få svar. Det sker den 15. september i København.

På konferencen møder du fx Cory Doctorow, som taler om "The web we don't want". Cory Doctorow er journalist for Wired og New York Times og driver bloggen BoingBoing. Han er aktivist i Creative Commons organisationen og vil fortælle om privacy, digitale rettigheder og fordelen ved mere deling.

Du kan også høre om, hvordan digital tillid og sikkerhed kan fungere som konkurrenceparameter, hvordan man bedre beskytter sine data, og hvem der skal regulere internettet i fremtiden. Og meget andet. Der vil både være sessioner på dansk og engelsk.

Konferencen afsluttes med en politisk ordførerdebat om sikkerhed og rettigheder på internettet.

Deltagelse er gratis

Konferencen afholdes kl. 8.30 til 18.00 mandag den 15. september 2014
På Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussonsgade 2
1577 København V.

Læs hele programmet og tilmeld dig

Følg konferencen på Twitter - brug #internetdagen og #danskigf

Mere om Fremtidens Internet

Fremtidens Internet er en ny konference, der afholdes af Erhvervsstyrelsen og Dansk Internet Forum (DIFO). Konferencen er en sammenslutning af de to tidligere internetkonferencer Dansk IGF og Internetdagen. Konferencen vil afvikles i tre spor: et politisk spor som fortsat bygger på Dansk IGF, et om juridiske emner og et om tekniske emner. Konferencen bliver til i samarbejde med en lang række samarbejdsparter såsom DI TEK, Forbrugerrådet TÆNK, Dansk Erhverv m.fl.