Nyhed

Nu kan du få hurtig afklaring, hvis tvivl om regler bremser din gode forretningsidé

På nyeforretningsmodeller.dk kan du stille spørgsmål til reglerne for din virksomheds forretningsmodel og få svar, der er koordineret på tværs af myndigheder - nemt og hurtigt. 

  • 2. november 2018
  • Digitalisering og nye forretningsmodeller

Med platformen nyeforretningsmodeller.dk, som i dag lanceres af erhvervsminister Rasmus Jarlov, får virksomheder med nye forretningsmodeller ét sted at henvende sig med spørgsmål om gældende regler. Dermed kan virksomheder fokusere på deres kerneforretning, mens Erhvervsstyrelsen undersøger sagen og koordinerer svar på tværs af relevante myndigheder.

Nyeforretningsmodeller.dk er for dig, som gerne vil etablere en virksomhed eller allerede driver en virksomhed med særligt fokus på fx datadrevne forretningsmodeller, deleøkonomi, cirkulær økonomi, e-handel eller ny teknologi.

Med platformen får du også mulighed for at henvende dig, hvis du oplever, at en regel udgør en uhensigtsmæssig barriere for din forretningsmodel eller for at anvende ny teknologi i din virksomhed. På baggrund af din henvendelse kan myndighederne undersøge, om der er mulighed for at præcisere eller justere reglerne eller se nærmere på, hvordan regulering er i nabolandene.

Læs Erhvervsministeriets pressemeddelelse på em.dk

Gå til nyeforretningsmodeller.dk