Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed09.12.2014

Mulighed for at tilbyde lavere mobilpriser

Emner: Tele og internet

Erhvervsstyrelsen har truffet en ny afgørelse, der pr. 1. januar 2015 sænker engrospriserne på mobilområdet for tale og sms.

Nedsættelsen af engrospriserne giver bedre konkurrencevilkår på mobilmarkedet, og dermed får selskaberne endnu bedre mulighed for at tilbyde kunderne billigere mobiltjenester.

Engrospriserne betales fra et mobilselskab til et andet, når en kunde fra et selskab ringer eller skriver en sms til en kunde fra et andet mobilselskab. Med lavere engrospriser bliver det billigere for mobilselskaberne at tilbyde mobiltjenester til deres kunder, og det gør det altså nemmere for selskaberne at tilbyde lavere forbrugerpriser.

Kontorchef Helle Bøjen Larsen udtaler:

Tilbuddene til og mulighederne for de danske mobilkunder er allerede fordelagtige. De lavere engrospriser betyder, at selskaberne får endnu bedre vilkår til at lancere nye og innovative tjenester. Det vil i sidste ende komme forbrugerne til gavn.

Læs afgørelsen her.