Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed02.11.2017

MC Revision A/S – Iværksættelse af undersøgelse

Emner: Liberale erhverv

Erhvervsstyrelsen har iværksat en undersøgelse af revisionspåtegninger afgivet igennem MC Revision

Dagbladet Politiken har den 1. november offentliggjort artikler, hvori der stilles spørgsmålstegn ved, om revisorerne i MC Revision A/S har overholdt uafhængighedsreglerne ved afgivelse af revisionspåtegninger i en række virksomheders årsregnskaber.  Erhvervsstyrelsen har vurderet, at der kan være en risiko for, at revisionen af de pågældende årsregnskaber ikke er udført i overensstemmelse med reglerne herfor.

Erhvervsstyrelsen er tilsynsmyndighed for revisorer og revisionsvirksomheder og kan iværksætte undersøgelser, hvis der er risiko for, at en revisor har overtrådt reglerne. Hvis en revisor overtræder reglerne, kan det føre til, at Erhvervsstyrelsen indbringer vedkommende for Revisornævnet.

Erhvervsstyrelsen indleder nu en sådan undersøgelse af revisionspåtegninger afgivet af godkendte revisorer tilknyttet revisionsvirksomheden.

Erhvervsstyrelsens tilsyn med revisorer skal medvirke til at sikre en høj kvalitet i revisorernes arbejde. Tilsynet giver styrelsen mulighed for at gribe ind overfor revisorer og konstatere, korrigere og forhindre utilstrækkeligt arbejde fra revisors side.

Kontaktperson: Pressekoordinator Søren Møller Nielsen tlf.: 35 29 14 60 eller mail: smn@erst.dk