Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Kontrakt om industrisamarbejde

Hvis en anskaffelse bliver omfattet af industrisamarbejde, skal udenlandske leverandører indgå en kontrakt om industrisamarbejde (Industrial Co-operation Contract – ICC) med Erhvervsstyrelsen, før de kan indgå en anskaffelseskontrakt med forsvaret.

De udenlandske leverandører, som indgår i forsvarets udbudsproces, skal selv kontakte Erhvervsstyrelsen for at indgå en betinget kontrakt om industrisamarbejde.

Leverandøren skal indgå en betinget kontrakt om industrisamarbejde med Erhvervsstyrelsen mindst 10 dage før, leverandøren kan indgå kontrakt med forsvaret om den konkrete leverance.

Den betingede kontrakt om industrisamarbejde træder først i kraft, når den udenlandske leverandør har indgået en anskaffelseskontrakt med forsvaret.

For de leverandører, der ikke blev valgt af forsvaret, bortfalder de betingede kontrakter om industrisamarbejde, når forsvaret indgår kontrakt med den valgte leverandør.

Kontrakten om industrisamarbejde skal følge den fastlagte skabelon.

Skabelon for kontrakt om industrisamarbejde (ICC) (pdf)

Skabelon for kontrakt om industrisamarbejde ved rammekontrakter (pdf)

 

 

Proces for kontraktindgåelse