Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed14.08.2015

Konference: Det Nye Internet

Bliv klogere på begreber som Smart Cities, kommerciel overvågning og Internet of Things, når Dansk Internet Forum og Erhvervsstyrelsen inviterer til Internetdagen & Dansk IGF 2015 d. 14. september på Tivoli Hotel i København.

Det Nye Internet - hvad er det for en størrelse? Måden, hvorpå vi bruger internettet, er i konstant forandring. Spørgsmål om regulering, åbenhed, ny teknologi, kriminalitet og digitale rettigheder fylder dette års konference.

Konferencen skydes i gang af den visionære computerprogrammør Maciej Ceg¿owski, der har en særlig position i tech-verdenen med sin enmandshær bag bogmærke-tjenesten Pinboard. Ceg¿owski er klar med alternative og kritiske indspark til den internetbaserede industri.

Juridisk linedans og ny teknik

Herefter rykker deltagerne ud i tre spor, som stiller skarpt på Det Nye Internet ud fra henholdsvis et politisk/kommercielt, et juridisk samt et teknisk perspektiv.

Keynotespeaker med 100.000 Twitter-følgere

Konferencen afsluttes af Mikko Hyppönen, der er Chief Research Officer hos F-Secure, og som følges af mere end 100.000 på Twitter. Hyppönen er sikkerhedsekspert og har bl.a. bistået amerikanske, europæiske og asiatiske myndigheder i forbindelse med cyberkriminalitet.

Se hele programmet og tilmeld dig her

FAKTA:

  • Dansk Internet Forum og Erhvervsstyrelsen ønsker med konferencen at skabe en åben dialog om internettets udvikling og fremtid, hvor både civilsamfundsaktører, den private sektor, forskningsinstitutioner og offentlige myndigheder kan deltage og komme til orde.
  • Dansk Internet Forum har de sidste seks år holdt konferencen Internetdagen. Internetdagen sætter fokus på forskellige emner relateret til internettet og deler konferencen op i to spor - et juridisk spor og et teknisk spor. I 2014 slog man konferencen sammen med Dansk IGF.
  • Dansk IGF (Internet Governance Forum) afholdes for syvende gang i 2015 og er en national version af det internationale IGF, hvor mere end 2.000 repræsentanter fra den private sektor, civilsamfund, forskningsinstitutioner og regeringer hvert år mødes og drøfter den globale internetforvaltning.
  • Dette års konference er arrangeret i samarbejde med DI ITEK, C-cure, Medierådet for Børn og Unge, Institut for Menneskerettigheder og Dansk IT.