Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed22.05.2014

Konference: Bedre bredbånd og mobildækning i kommunen

Emner: Tele og internet

Mange kommuner oplever i dag stor efterspørgsel fra borgere og virksomheder om bedre mobil- eller bredbåndsdækning. Men hvordan udformer kommunerne en strategi for at øge dækningen lokalt? Det giver konference for kommunerne svar på.

Konferencen vil blandt andet tegne rammerne for kommunernes indsats, give gode eksempler på kommunale initiativer og præsentere konkrete værktøjer, som kommunerne i praksis kan benytte sig af.

Regeringen har med - Bedre bredbånd og mobildækning - givet kommunerne klarere rammer for at spille en aktiv rolle i udbredelsen af hurtige forbindelser og herved understøtte bosætning, erhvervsudvikling, turisme, velfærdsteknologi mv.

Bedre bredbånd og mobildækning

Det er KL og Erhvervsstyrelsen, som afholder konferencen om kommunernes mulighed for at tage aktiv del i udrulningen af bredbånd i lokalområderne. Der bliver afholdt to ens konferencer - en i København og en i Middelfart.

Den første konference afholdes torsdag d. 19. juni på Tivoli Hotel i København og den anden torsdag d. 21. august på Comwell i Middelfart. De to konferencer har samme program og er målrettet sagsbehandlere og ledende administrative medarbejdere i kommunerne, der i praksis skal udforme en indsats på mobil- og bredbåndsområdet. Alle andre med interesse for emnet er velkomne til at deltage.

Vi håber at se så mange kommuner som muligt de to dage, så vi får de bedst mulige rammer for at skabe dialog og dele viden og erfaringer.

Se programmet for dagen

Det koster 500 kr. at deltage.