Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed20.01.2017

Invitation til stormøde med erhvervslivet vedrørende den nye databeskyttelsesforordning – præsentation af Q&A’s

Emner: Tele og internet

Erhvervsstyrelsen og Justitsministeriet inviterer hermed til stormøde vedrørende den nye databeskyttelsesforordning den 9. februar 2017.

Som en del af Justitsministeriets arbejde med den generelle databeskyttelsesforordning, har Erhvervsstyrelsen henover efteråret 2016 afholdt 3 workshops for erhvervslivets organisationer om den kommende forordning for nærmere at afdække erhvervslivets udfordringer og behov for vejledning vedrørende de nye regler.

Som opfølgning på disse workshops inviteres nu til et stormøde, hvor der vil blive samlet op på efterårets workshop med en præsentation af de foreløbige Q&A’s omkring nedenstående emner og spørgsmål, som efterårets workshopdeltagere har identificeret.

  • Databeskyttelsesrådgiver (DPO)
  • Dataansvarlig og databehandler
  • Privacy by Design og Privacy by Default
  • Konsekvensanalyse (Data Protection Impact Assessment)
  • Persondata, behandlingshjemler og håndtering af de registreredes rettigheder

Mødet afholdes den 9. februar 2017 klokken 13-16 på Radison Blu Scandinavia Hotel, Amager Blvd. 70, 2300 København S.

Til stormødet inviteres erhvervslivet, herunder interesseorganisationer og advokatkontorer med speciale i persondataret.

Tilmelding bedes venligst foretaget til postmar@erst.dk med kopi til kargjo@erst.dk og chtoch@erst.dk senest den 3. februar 2017, kl. 12.