Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed29.01.2015

Invitation til konference om ejerledede virksomheder

Emner: Virksomhed og erhverv

Skal du overdrage din virksomhed til andre i nær fremtid, så deltag i konferencen: Ejerledelse – nu og for fremtiden, 25. februar i Ovnhallen, Frederiksberg.

80 procent af danske virksomheder er ejerledede, og udgør derfor rygraden i dansk erhvervsliv. I løbet af det kommende årti, skal cirka 25.000 af ejerlederne overdrage deres virksomhed til en ny ejer eller ejerkreds – en overdragelse, som er yderst vigtig for virksomhederne og det danske samfunds fortsatte vækst. Center for Ejerledede Virksomheder ved CBS, Insead og Industriens Fond byder velkommen til konferencen Ejerledelse – nu og for fremtiden:

  • Hvilke udfordringer står de ejerledede virksomheder overfor i dag? Og hvad kan der gøres for at overkomme disse udfordringer?


Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan få svar på til konferencen, hvor forskere, rådgivere og ejerledere vil gå på talerstolen og præsentere både den nyeste forskning og hands-on erfaringer.
Sammen vil de diskutere udfordringer og potentialer for fremtidssikringen af det rette ejerskab i ejerledede virksomheder – nu og for fremtiden.
Læs programmet her

Deltagelse er gratis og tilmelding skal ske senest 12. februar:

Tilmeld dig Ejerledelse - nu og i fremtiden

Arrangementet finder sted i Ovnhallen, Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg.