Nyhed

International digitaliseringskonference kommer til København

Mød mere end 200 virksomheder, myndigheder, organisationer og beslutningstagere, når den internationale tænketank Global Forum afholder digitaliseringskonference den 5. - 6. november 2018.

  • 9. oktober 2018
  • Digitalisering og nye forretningsmodeller

Global Forum er en international, selvbærende tænketank, der årligt samler deltagere fra hele verden til en stor non-profit digitaliseringskonference. Hvert år afholdes konferencen i en ny by. I år finder den sted i København, hvor erhvervsminister Rasmus Jarlov vil være med til at åbne arrangementet.

Dette års konference har titlen "The Digital Transformation in the Broader Ecosystem - Designing New Practices for Innovation, Growth & Social Prosperity".

Dagsordenen er sammensat af en række sessioner, der alle tematiserer spørgsmål med relevans for udviklingen af den digitale økonomi. I år er fokus på udviklingen af ny digital infrastruktur, cyber-sikkerhed, kunstig intelligens, fremtidssikret regulering i en digital verden, innovation, Smart Cities, life science og industri 4.0.

Arrangementet retter sig særligt mod virksomheder, der er interesserede i at udvide deres horisont og netværk gennem møder med andre virksomheder, investorer og beslutningstagere fra hele verden.

Hvor og hvornår

Konferencen finder sted den 5. - 6. november 2018 i København.

Program og tilmelding

Hent programmet (pdf)

Tilmeld dig konferencen på Global Forums hjemmeside