Indre Markeds Center

Indre Markeds Center yder gratis og skræddersyet rådgivning til alle danske virksomheder, der eksporterer varer og serviceydelser til andre EU-lande.

Hjælp til dig før og under eksport

Indre Markeds Center rådgiver danske virksomheder om reglerne i forbindelse med eksport til andre EU-lande. Det gælder både eksport af produkter og serviceydelser. Og det gælder både for virksomheder, der planlægger eksport, og for virksomheder, der allerede er i gang med at eksportere på EU's indre marked.

Hvis din virksomhed skal i gang med at eksportere, kan Indre Markeds Center hjælpe med at afklare, hvilke nationale regler og krav der gælder for den enkelte virksomhed i andre EU-lande. Vi kan også hjælpe dig og din virksomhed, hvis du allerede er i gang med at eksportere og støder på forhindringer, som du ikke havde regnet med.
 

Stærkt netværk

I Indre Markeds Center arbejder et team af kvalificerede medarbejdere, der både har indblik i den gældende lovgivning på tværs af EU, og som også har et stærkt netværk af relevante myndigheder i EU. Med vores viden og gennem vores netværk kan vi i Indre Markeds Center sammensætte den rådgivning, der passer bedst til de enkelte virksomheder.

Gratis og skræddersyet rådgivning

Rådgivning fra Indre Markeds Center er altid gratis, og vi skræddersyr den særligt til din virksomhed. Efter en henvendelse kan vi som regel i løbet af nogle uger have en afklaring på den situation, som den enkelte virksomhed står i. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os - og komme direkte igennem til en rådgiver.

Vi kan afklare bestemte regler relateret til eksport for dig. Du skal dog som virksomhed være opmærksom på, at du selv har ansvaret for at leve op til alle relevante regler for din virksomhed.