Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed01.03.2017

Har du mod på en udfordring?

Emner: Vækst og iværksætteri

Ser du muligheder, hvor andre ser begrænsninger? Tør du udfordre vanetænkning, og har du lyst til at være med til udvikle potentialet i deleøkonomi hos danske virksomheder? Så vil Erhvervsstyrelsen og Region Sjælland gerne invitere dig til informationsmøde i Erhvervsstyrelsen 8. marts.

Hos Erhvervsstyrelsen er vi rigtig glade for at kunne introducere den nye version af challenges.dk. Her kan offentlige myndigheder udskrive åbne idékonkurrencer - også kaldet challenges - om løsningen af et konkret problem eller en udfordring.

Derefter er det op til virksomheder, erhvervsfremmeaktører, foreninger og privatpersoner mv. at uploade et løsningsforslag til udfordringen på challenges.dk. Fordelen ved at udbyde en challenge er, at offentlige myndigheder kan få ”nye øjne” på problemløsningen.

Onsdag den 8. marts kl. 9.00-10.00 inviterer Erhvervsstyrelsen og Region Sjælland til informationsmøde om challenges.dk. Her kan du også høre mere om den første Challenge, som skal være med til at udforske det deleøkonomiske potentiale blandt Region Sjællands virksomheder. Challengen #RegionSjællandDeler skal konkret bidrage med idéer til, hvordan virksomheder i højere grad kan dele udstyr, som ikke udnyttes til fulde.

Der vælges op til tre vindere, som kan få et honorar på op til i alt 100.000 kr. Idéerne fra challengen vil blive brugt som inspiration til den annoncering, som Vækstforum Sjælland i foråret 2017 lancerer til projekter omkring deleøkonomi.

Anders Hoffmann, Vicedirektør i Erhvervsstyrelsen:

Der ligger et stort potentiale i at inddrage det private erhvervsliv i formuleringen af løsninger til fremtidens Danmark, og vi glæder os til at få en masse gode bud på de challenges, vi kommer til at stille henover det næste års tid.

Praktisk info:

Arrangør: Erhvervsstyrelsen og Region Sjælland

Adresse: Langelinie Allé 17, 2100 København Ø

Hvornår: 8. Marts kl. 9.00-10.00

Pris: Deltagelse er gratis

 

Du kan tilmelde dig mødet her