Nyhed

Erhvervsstyrelsen har iværksat undersøgelse af revisionen af årsregnskabet for 2016/17 for NorthCapital Holding ApS

OPDATERET 18. APRIL 2018. Erhvervsstyrelsen har iværksat en undersøgelse af revisionen af årsregnskabet for 2016/17 for NorthCapital Holding ApS.

  • 11. april 2018
  • Kontrol og tilsyn

OBS. Nyheden er den 18. april 2018 opdateret og præciserer nu, at undersøgelsen omfatter revisionen af årsregnskabet for 2016/17 for NorthCapital Holding ApS.


Erhvervsstyrelsen har i sagen vurderet, at der kan være en risiko for, at revisionen af årsregnskabet ikke er udført i overensstemmelse med reglerne herfor. Derfor besluttede Erhvervsstyren den 4. januar 2018 at iværksætte en undersøgelse af virksomhedens årsregnskab.

Erhvervsstyrelsen er tilsynsmyndighed for revisorer og revisionsvirksomheder og kan iværksætte undersøgelser, hvis der er risiko for, at en revisor har overtrådt reglerne. Hvis en revisor overtræder reglerne, kan det føre til, at Erhvervsstyrelsen indbringer vedkommende for Revisornævnet.

Erhvervsstyrelsen indleder nu en sådan undersøgelse af revisionspåtegninger afgivet af godkendte revisorer tilknyttet revisionsvirksomheden.

Erhvervsstyrelsens tilsyn med revisorer skal medvirke til at sikre en høj kvalitet i revisorernes arbejde. Tilsynet giver styrelsen mulighed for at gribe ind overfor revisorer og konstatere, korrigere og forhindre utilstrækkeligt arbejde fra revisors side.

Kontakt

Pressekoordinator Søren Møller Nielsen
T: 3529 1460
smn@erst.dk