Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed11.09.2013

Deltag i et nyt CSR-projekt og få styr på din virksomheds CSR-indsats

Emner: Virksomhed og erhverv, Vækst og iværksætteri

Lige nu har 5 SMV´er mulighed for at tilmelde sig et større CSR-projekt drevet af Erhvervsstyrelsen og Dansk Standard. Formålet med projektet er, at styrke mindre virksomheders strategiske arbejde med CSR ved at bruge den internationale vejledende CSR-standard, ISO 26000.

Mange mindre virksomheder arbejder allerede med emner indenfor CSR uden at have en strategi for dette arbejdet. Med dette projekt kan din virksomheds CSR-indsats styrkes!

Hovedaktiviteterne i projektet er:

  • Implementering af CSR i 5 SMV´er ved brug af ISO 26000 herunder rådgivning til at kunne prioritere de væsentligste CSR-temaer, udarbejdelse af en CSR-politik, målsætninger og udarbejdelse af handlingsplan.
  • Erfaringsopsamling og - formidling af projektets resultater nationalt og internationalt.

Arbejdet foregår i workshops med alle deltagerne samt i egen virksomhed. Vi forventer at afholde den første workshop primo 2014.

Ved at deltage, får I overblik over de økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter i jeres forretning. Det styrker jeres konkurrenceevne.

Hvis I er interesserede i at høre mere om projektet, er I meget velkomne til at kontakte CSR-konsulent Charlotte Trap-Kinberg på ctk@ds.dk eller telefon 50 49 05 75 eller konsulent Sofie Pedersen, Erhvervsstyrelsen på SofPed@erst.dk eller telefon 35 29 13 98.