Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Pressemeddelelse11.09.2014

Danmarks Vækst- og Iværksætteruge igen klar i uge 47

Emner: Vækst og iværksætteri

Nu er der åbent for tilmelding til de populære arrangementer under Danmarks Vækst- og Iværksætteruge 2014. Arrangementerne trak sidste år mere end 20.000 deltagere fra iværksættermiljøet i hele landet.

Kommende og eksisterende iværksættere kan nu for syvende år i træk se frem til at hente inspiration til at starte for sig selv eller få gode råd til at få deres virksomhed til at vokse. Det sker, når Danmarks Vækst- og Iværksætteruge 2014 løber af stablen fra den 17-21. november.

Kampagnen sætter i år især fokus på digitale vækstmuligheder, alternativ finansiering, eksport og ledelse. Bag kampagnen står Erhvervs- og Vækstministeriet, der sammen med mere end 30 partnere igen åbner dørene for danskere, der drømmer om at starte egen virksomhed. Men kampagnen går også nye veje:

Anders Hoffmann, vicedirektør i Erhvervsstyrelsen:

Vi har efterhånden fået et rigtigt godt tag i nøgleaktørerne i det danske iværksættermiljø. Derfor søsætter vi som noget helt nyt i år tre iværksætter-eksperimenter, der søger anderledes nye veje ind i iværksættermiljøet og forhåbentlig er med til at skabe debat.

Jonathan Løw, serie-iværksætter og direktør i virksomheden Listen Louder bakker op om Erhvervsstyrelsens kampagne:

Iværksætterdebatten i Danmark har handlet alt for meget om skatter, afgifter og begrænsninger. Jeg foreslår kritikerne at tage en tudekiks, sætte i værk og sammen med os andre skabe den vækst, vi alle sammen skal leve af. Danmarks Vækst- og Iværksætteruge kunne passende være startskuddet.

Jonathan Løw er ikke i tvivl om kampagnens betydning for iværksættermiljøet:

Det at have en iværksætteruge er med til at sikre at sætte iværksætteri på agendaen i både medierne og den brede offentlighed.

Læs mere om Danmarks Vækst- og Iværksætteruge på www.uge47.dk og på Facebook.com/uge47. Tilmelding til arrangementerne på www.uge47.dk

Pressekontakt: Jesper Schou-Knudsen, Erhvervsstyrelsen, tlf.: 35 29 13 07

e-mail: jessho@erst.dk