Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Pressemeddelelse13.11.2014

Danmarks Vækst- og Iværksætteruge 2014 starter 17. november

Emner: Vækst og iværksætteri

Mandag den 17. november slår Danmarks Vækst- og Iværksætteruge dørene op for danskere, der drømmer om at starte egen virksomhed. Hele Danmarks iværksættermiljø kan i uge 47 se frem til tæt på 250 arrangementer om vækst og iværksætteri.

Kommende og eksisterende iværksættere kan nu for syvende år i træk hente ny inspiration til at starte for sig selv eller få gode råd til at få deres virksomhed til at vokse. Danmarks Vækst- og Iværksætteruge 2014 løber af stablen fra den 17-21. november og forventes at tiltrække mere end 20.000 deltagere fra hele landet.

Kampagnen har i år særligt fokus på fire højaktuelle temaer: digitale vækstmuligheder, alternativ finansiering, eksport og ledelse. Og spændvidden i de mange arrangementer er stor. Fra en fire timers app-udviklerworkshop i Odense til en tre dages international konkurrence "Creative Business Cup" i København med deltagere fra over 50 lande inden for kreativt iværksætteri.

Som noget nyt har Erhvervsstyrelsen i år lanceret tre iværksættereksperimenter op til uge 47: "Din egen lykkes smed" leger med sammenhængen mellem iværksætteri og lykkefølelse, "Tre-to-en-nu" har sat en utraditionel fødsel af spritnye virksomheder i gang, og "SoME" er en ny dansk iværksætterstafet på de sociale medier.

Anders Hoffmann, vicedirektør i Erhvervsstyrelsen:

Danmarks Vækst- og Iværksætteruge henvender sig til alle, der drømmer om at starte egen virksomhed. Men med de tre iværksættereksperimenter giver vi i år i endnu højere grad ordet til iværksætterne selv.

Som en del af den samlede kampagne har eksperimenterne allerede skabt debat blandt de helt unge iværksættere og sat iværksætteri på dagsordenen i helt nye og utraditionelle iværksætterkredse.

Erhvervs- og Vækstministeriet står bag Danmarks Vækst- og Iværksætteruge, der sammen med flere end 30 private og offentlige partnere sætter fokus på potentielle vækstområder, der kan skabe job og økonomisk vækst.

Læs mere om Danmarks Vækst- og Iværksætteruge på www.uge47.dk og på Facebook.com/uge47.