Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed20.08.2015

CSR-konference - bæredygtig forretningsudvikling

Emner: Vækst og iværksætteri, Virksomhed og erhverv

Invitation til årets CSR-konference på Børsen. Kom og få ny inspiration til bæredygtighed som drivkraft for innovation og forretningsudvikling, 7. september.

I år sætter CSR- konferencen fokus på, hvordan de nye globale bæredygtighedsmål fra FN får betydning for virksomheders arbejde med bæredygtighed. De bliver præsenteret af Mogens Lykketoft, formand for FNs Generalforsamling.

Konferencen arrangeres af Erhvervsstyrelsen i samarbejde med FSR - Danske Revisorer og Dansk Erhverv.

Dagen byder også på inspiration fra større og mindre frontløber virksomheder, som deler deres erfaringer med at omsætte bæredygtighed til drivkraft for innovation, værdiskabende partnerskaber og måling af effekt. FSR - danske revisorer kårer de bedste CSR-rapporteringer.

Erhvervsstyrelsen er vært for en session med tre små og mellemstore danske virksomheder, som fortæller om, hvordan bæredygtighed har spillet en afgørende rolle i deres forretning. Er de slet og ret født bæredygtige, eller er bæredygtighed en konkurrencefordel? Hvad er motivationen, hvem i organisationen driver det, og hvilke udfordringer er virksomhederne løbet ind i?

Læs programmet og tilmeld dig her

CSR-konference: Bæredygtig forretningsudvikling, 7. september, 2015, kl. 13 til 17.
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K.