Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Pressemeddelelse23.11.2015

CSR due diligence - konference om nødvendig omhu i virksomheder

Emner: Virksomhed og erhverv

Konference stiller skarpt på CSR due diligence og ansvarlig virksomhedsadfærd. Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI) er vært, onsdag, 25. november, kl. 10-16 på CBS.

Efter opfordringer fra danske virksomheder, NGO'er og forskere afholder MKI konference om, hvordan virksomheder udviser samfundsansvar i forhold til det omgivende samfund. Det handler om, hvordan virksomheder identificerer, forebygger, afhjælper og redegør for aktuelle og potentielle negative påvirkninger af fx miljø og arbejdstagerrettigheder.

Konferencen, der bliver afholdt på CBS på Frederiksberg, samler nøglespillere fra danske virksomheder, NGO'er, fagbevægelse og den akademiske verden samt eksperter fra andre OECD-lande. Formålet er at konkretisere og operationalisere et vanskeligt, men centralt emne i de internationale retningslinjer, der fastlægger forventningerne til virksomheders adfærd på det globale marked.

Hovedtalere på dagen er bl.a. Mads Øvlisen, formand for MKI og tidligere CEO i Novo Nordisk, og Roel Nieuwenkamp, formand for OECDs arbejdsgruppe for ansvarlig virksomhedsadfærd.

> Læs mere om konferencen