Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed11.05.2015

Crowdfunding - en vej til vækst

Emner: Vækst og iværksætteri, Virksomhed og erhverv

Ny guide til virksomheder som overvejer crowdfunding.

Erhvervsstyrelsen offentliggør i dag en guide, som giver virksomheder et overblik over, hvad de kan bruge crowdfunding til og hvordan.

Crowdfunding er en ny alternativ måde at finansiere innovative iværksættere og vækstvirksomheder. Crowdfunding er stadig på et tidligt stadie i Danmark, men flere og flere virksomheder får øjnene op for denne nye finansieringsform, som er i kraftig vækst i hele verden.

Erhvervsstyrelsens guide til crowdfunding ligger på Virk Startvækst:

 

> Guide til Crowdfunding

 

Vejledningerne kommer i forlængelse af, at Erhvervs- og Vækstministeriet fredag offentliggjorde en rapport, der fastlægger rammerne for crowdfunding i Danmark.
Skal danske virksomheder for alvor få glæde af det globale vækstpotentiale, der ligger i crowdfunding-økonomien, er det afgørende at de kender og forstår reglerne. Rapporten giver et overblik over de væsentligste regler, som virksomheder, investorer og platforme skal forholde sig til, når de beskæftiger sig med crowdfunding.
Rapporten fastslår at alle fire typer crowdfunding: donations-, reward-, låne- og aktiebaseret i vid udstrækning kan rummes indenfor den eksisterende lovgivning.

 

> Læs rapporten: Crowdfunding i Danmark

 

Pressekontakt: Kommunikationsmedarbejder Karen Købsted, karkob@erst.dk/ mobil: 3529 1639