Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed06.05.2015

Gode råd til bedre mobildækning

Emner: Tele og internet

Borgere, der oplever problemer med deres mobildækning, kan hente råd og vejledning i en ny pjece: Sådan får du bedre mobildækning - 11 gode råd til bedre dækning.

Selvom der i Danmark generelt er god mobildækning, er der fortsat områder af landet, hvor borgere og virksomheder oplever problemer med dækningen, og hvor de ikke har adgang til den mobildækning, de ønsker.

Erhvervs- og Vækstministeriet har efter dialog med Forbrugerrådet TÆNK, teleselskaberne og Teleindustrien udarbejdet en pjece med praktiske råd til borgere og virksomheder om, hvordan de kan få bedre mobildækning og hvor, de kan henvende sig, hvis de oplever problemer med mobildækningen.

Regeringen indgik i februar en bred politisk aftale om Vækstplan for digitalisering i Danmark fra 26. februar 2015, som indeholder en række initiativer, der skal være med til at skabe god mobildækning i hele landet og særligt i de områder, hvor der i dag opleves problemer med dækningen.

Læs de 11 gode råd